Infosecurity - een beurs met kennis van veilige zaken

10/03/2011     Ongecategoriseerd         3629     0

Op 23 en 24 maart wordt er in de Heizel opnieuw de tweelingbeurs infosecurity / storage expo gehouden.

Op deze beurs kan u dankzij een beursvloer van meer dan 3500 vierkante meter met bijna 140 standhouders kennismaken met alles wat er op het vlak van informatiebeveiliging en opslag beweegt in dit land. Ideaal om als openbaar bestuur in één dag kennis te maken met alle spelers die u nodig heeft om uw beveiligings- en serverinfrastructuur uit te bouwen.

De beurs is echter meer dan een plaats waar u verschillende aanbieders van oplossingen kan terugvinden. Een uitgebreid seminar-programma brengt u op snelheid van de laatste technologieën of het nu over storage, backups, Cloud en zijn beveiliging, Privacy of Wireless security gaat.

Ook V-ICT-OR vzw wil deze beurs ten volle ondersteunen. Zo zal uit onze eigenste rangen, de security expert bij uitstek - Ivo Depoorter, zijn sessie 'Information security for dummies (IT security basics)' geven op woensdag 23 maart om 14u30. Een aanrader voor iedereen die echt met informatieveiligheid begaan is.

Wilt u erbij zijn? Schrijf u dan nu in en u krijgt uw badge persoonlijk toegestuurd zodoende dat u niet moet aanschuiven op de beursdag zelf. Bezoek de website van het event hier en raadpleeg het programma hier!

Noteer daarnaast ShoptIT 2011 op 12 mei in uw agenda. Deze editie zal eveneens uitvoerig stilstaan in een no-nonsens verhaal naar de verantwoordelijken voor informatieveiligheid in de lokale besturen.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!