V-ICT-OR gaat voor elektronische postbedeling en IP-telefonie

26/04/2011     Algemeen nieuws         5898     0

V-ICT-OR heeft een nieuw postadres: V-ICT-OR  Vlaamse ICT organisatie, PB 20048, B-0099 Scanning.

Door facturen en brieven elektronisch te laten afleveren kunnen we veel efficiënter omgaan met onze middelen. De medewerkers hoeven niet langer naar Brussel te sporen. Voortaan spoort de 'gewone' post naar het mailbakje! De achterliggende techniek is eenvoudig: Bpost opent de brieven, scant ze netjes, en bezorgt ze nadien elektronisch. De voordelen zijn duidelijk; snelheid en efficiëntie!

En ook IP-telefonie doet zijn intrede; dit is het nieuw telefoonnummer: 02 880 89 79. De tijd dat een telefoon fysiek op één en dezelfde plaats bleef staan ligt al lang achter ons. V-ICT-OR wil niet alleen snel, maar vooral ook flexibel zijn. Binnen één gebouw kennen we al lang de oplossing: IP-telefonie. Je plugt de telefoon waar je maar wil in het netwerk en bent bereikbaar. De oplossing die V-ICT-OR in gebruik neemt gaat nog een stap verder. Zij pluggen hun telefoon voortaan in op internet.

Tip: pas nu je gegevens aan!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!