V-ICT-OR groeit

03/05/2011     Algemeen nieuws         3730     0

Versterking voor het dagelijks bestuur van V-ICT-OR

Op de laatste vergadering van het dagelijks bestuur werd de formele kandidatuurstelling van Ivan Stuer als kandidaat dagelijks bestuurder goedgekeurd. Ivan zat al van bij zijn start bij de lokale besturen  waar hij in Sint-Niklaas diensthoofd ICT is voor de stad en het OCMW - in de raad van bestuur van V-ICT-OR vzw en nam zeer recent de verantwoordelijkheid van de werkgroep security op zich. Ivan is vooral begaan met de projectmatige aanpak van ontwikkeling binnen lokale besturen met een sterke drang tot samenwerking en ontwikkeling vanuit de basis.

Welkom Ivan, met jouw engagement fietst het V-ICT-OR dagelijks bestuur team opnieuw aan volle snelheid met zijn maximaal aantal leden de toekomst tegemoet!

De Raad van bestuur van V-ICT-OR vzw breidt uit

Tijdens de afgelopen Raad van bestuur werd Dimitri Lefevre opgenomen als raadslid. Dimitri is stafmedewerker systeem, netwerk en beveiliging bij het gemeentebestuur van Knokke-Heist. Dimitri is vooral begaan met vernieuwende ontwikkelingen binnen de lokale besturen en neemt graag zijn verantwoordelijkheid binnen de regiowerking op.

Welkom Dimitri, met jouw engagement versterken we opnieuw onze West Vlaamse afvaardiging binnen de vzw!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!