V-ICT-OR Shopt IT 2011 sloeg in als een bom! (nieuwe foto's & presentaties beschikbaar)

13/05/2011     ShoptIT         3741     0

De negende editie van V-ICT-OR Shopt IT zit er alweer op. Met een opkomst van ongeveer 450 deelnemers (het meeste ooit!) sloeg V-ICT-OR Shopt IT dit jaar in als een bom!

Hopelijk was u op tijd voor de openingsspeech van onze voorzitter Eddy Van Der Stock en de keynote speech van minister Geert Bourgeois, hebt u (althans in de voormiddag) kunnen genieten van enkele van de tientallen workshops die op het programma stonden en hebt u op de beursvloer kunnen kennismaken met innovatieve oplossingen uit het bedrijfsleven.

Daarnaast hopen we ook dat u niet te veel geëgerd hebt aan de evacuatie van het congrescentrum door de bommelding omstreeks 14u en dat u, net als de zo vele andere aanwezigen, hebt kunnen genieten van de netwerkopportuniteit die de geïmproviseerde openluchtreceptie creëerde. V-ICT-OR wil bij deze iedereen bedanken voor de talrijke opkomst! Tot volgend jaar!

Als u meer wil lezen over de bommelding, verwijzen we u door naar het nieuws op Ring TV en een artikel in de Standaard. De beschikbare presentaties kunt u hier bekijken (nieuw).

Foto's: Foto's van Shopt IT zelf (nieuw)

Video previews: Korte versie, Lange versie

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!