Shared Platform Midoffice - Het uitwisselen van CRM-oplossingen gaat van start!

18/05/2011     CCSP en Midoffice         4029     0

Steeds meer lokale besturen hebben de voorbije jaren besloten om het midoffice softwarepakket 'MS Dynamics CRM' aan te kopen en te implementeren in hun organisatie. Enerzijds biedt dit serviceplatform talloze mogelijkheden om een moderne, professionele en vooruitstrevende overheidsorganisatie uit te bouwen maar anderzijds kost het veel tijd en geld om dit platform naar behoren uit te bouwen.

Vermits lokale noden grotendeels gelijklopend zijn over de verschillende gemeentebesturen heen besloten de gemeente Aalter en V-ICT-OR vzw om samen een uitwisselingsplatform op te zetten om uitgewerkte CRM-oplossingen met elkaar te delen en dus vakkennis te verspreiden over de gemeentegrenzen heen.

Op 7 mei werd hiervoor officieel het startschot gegeven in het gemeentehuis van Aalter. In aanwezigheid van minster van Defensie en voorzitter van de gemeenteraad, Pieter De Crem, maakten burgemeester wnd. Patrick Hoste en schepen van ICT Tony Andries hierover de nodige afspraken met de vertegenwoordigers van de volgende lokale besturen: Gent, Diksmuide, Lokeren, Maaseik, Maldegem, Menen, Mol en Zedelgem.

Foto's van de kick-off vergadering kunt u hier bezichtigen.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!