Het security debat is op gang getrokken!

08/06/2011     Informatieveiligheid         4084     0

De Open Debat Dag rond Informatieveiligheid bij lokale besturen van 1 juni was een succes. Meer dan 80 personen hebben de boeiende uiteenzettingen kunnen volgen van gastsprekers Peter Berghmans (Lessius), Ivan Stuer (V-ICT-OR) en Frank Robben (KSZ) & namen deel aan de open debat vragenronde waarbij het publiek vragen kon stellen aan de aanwezige gastsprekers.

Deze kennisdag was tevens ook eerste stap in de goede richting van V-ICT-OR om - in samenwerking met het 3xI project, de security werkgroep, de POD MI en de KSZ bestaande onduidelijkheden rond informatieveiligheid weg te werken en duidelijke richtlijnen op te stellen. Deze richtlijnen worden momenteel verfijnd in reeks vergaderingen tussen de betrokken partijen, daarbij zal worden rekening gehouden met de input van de deelnemers van de Open Debat Dag. In de nabije toekomst zullen deze richtlijnen openbaar worden gemaakt. Hou dus het V-ICT-OR nieuws nauwlettend in het oog!

Voor de foto's van de Open Debat Dag, klik hier!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!