TED – Mikko Hypponen en het gevecht tegen computervirussen

29/07/2011     Algemeen nieuws         3926     0

TED - Technology, Entertainment, Design - is een tweejaarlijkse bijeenkomst waarop grote hedendaagse denkers korte presentaties geven over ideeën die de wereld kunnen verbeteren. In de loop van de jaren zijn meer dan duizend sprekers op allerlei TED Conferences te gast geweest. Onder hen ‘s werelds grootste denkers en doeners zoals bijvoorbeeld Microsoft- oprichter en filantroop Bill Gates, schrijver en filosoof Alain de Botton en journaliste en schrijfster Isabel Allende.

Op TED 2011 vertelt security expert Mikko Hypponen over hoe computervirussen in de toekomst zullen moeten aangepakt worden: http://www.ted.com/talks/mikko_hypponen_fighting_viruses_defending_the_net.html

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!