Dag van de Lokale Website - De inschrijvingen zijn geopend!

23/08/2011     Algemeen nieuws         5135     0

Op vrijdag 16 september 2011 organiseren V-ICT-OR en Kortom, in samenwerking met Indigov, voor de vierde maal de “Dag van de Lokale Website”. De Dag van de Lokale Website vindt dit jaar plaats in het Congrescentrum Lamot te Mechelen (Van Beethovenstraat 8-10). Raadpleeg het programma en schrijf je nu hier in!

Uit eerste hand verneemt u de resultaten van de nieuwe Web Monitor 2011 van Indigov. Op basis van een self-screening tool wordt er een stand van zaken van de gemeentelijke website in Vlaanderen en Brussel opgemaakt. Daarbij zal u de antwoorden te weten komen op vragen zoals: ‘Wie staat deze keer in de top 5?’, ‘Wat zijn de belangrijke trends van 2011?’, ‘Wat zijn de verbeterpunten?’ , etc.

U krijgt deze dag ook talrijke tips, getuigenissen en aanbevelingen over hoe u de website van uw bestuur kunt verbeteren… Hoe pakt u de vernieuwing van de website organisatiebreed aan … Hoe kunt u de website gebruiksvriendelijker maken… Wissel ervaring en kennis met andere webmasters, ICT-verantwoordelijken en communicatieambtenaren op deze dag die integraal gewijd is aan de lokale website.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!