V-ICT-OR en BELTUG – Het gecombineerd lidmaatschap, nu met 2 maand gratis

28/10/2011     Algemeen nieuws         3889     0

Gezien het succes van het gecombineerd lidmaatschap BELTUG /V-ICT-OR, wordt er nogmaals een voordelig instaptarief gelanceerd om zowel lid te worden van V-ICT-OR als BELTUG. Als u intekent begin november, geniet u bovendien van 2 maand gratis lidmaatschap.  

De sterkte zit in de samenwerking. Al te vaak zijn V-ICT-OR leden op zoek naar white papers en policies om hun dagelijkse werking te vereenvoudigen. Vorig jaar merkten we al een grote interesse bij onze besturen in de BELTUG paper 'corporate policy rond gsm, email en internet' over afspraken met de medewerkers. BELTUG werkt specifiek rond communicatie technologie, rond mobiele oplossingen, mobile device management, security, virtualisatie en de cloud, Unified Communications en Collaboration, impact van Video en rond Corporate policy mbt privé-professioneel bellen, rond social networks en rond “Bring your ow device” (en nog veel meer)..

Door een gecombineerde lidmaatschapsformule krijgen V-ICT-OR-leden voortaan de kans om BELTUG-lid te worden aan een verlaagd tarief: dit geeft rechtstreekse toegang tot alle papers, alerts en presentaties en tot de BELTUG Member Forum activiteiten, de VIP Evening en de Visionair. Ben u benieuwd? Neem alvast een kijkje op de BELTUG agenda.

'V-ICT-OR en BELTUG faciliteren zo de onderlinge informatie-uitwisseling tussen de leden van V-ICT-OR en BELTUG. Ze leren van elkaar o.a. door de cases en winnen aan productiviteit. Niemand moet zo opnieuw het warm water uitvinden', weet Eddy Van der Stock, voorzitter van V-ICT-OR.

Word vandaag lid tegen verlaagd tarief  en geniet van gratis toegang tot alle BELTUG activiteiten, rondetafels, presentaties en case-studies tot eind 2012. Als u intekent begin november geniet u m.a.w. van 2 maand gratis lidmaatschap.   

 

Het gecombineerd lidmaatschap ziet er praktisch als volgt uit:

Voor het lidmaatschap voor één persoon van uw organisatie betaalt u per jaar 492 i.p.v. 625! Ideaal als kennismaking of voor kleinere besturen.

V-ICT-OR

250,00 euro

(incl.btw)

 

BELTUG 'V-ICT-OR'

200,00 euro

(excl.btw) /

242,00 euro

(incl.btw)

Normale prijs 375 euro! Gratis toegang tot een tiental BELTUG activiteiten (Member Forums, het VIP event, de Visionairs) tot de papers, alerts, updates en alle presentaties, cases en BELTUG replay. Niet inbegrepen zijn de toegang tot de X-changes en tot de Social Event (1 city trip met partners).

 

492,00 euro

(incl.btw)

 

Ja, voor slechts 242 euro/jaar extra wens ik te genieten van V-ICT-OR/ BELTUG 'V-ICT-OR'. Voor meer informatie mail ledenbeheer@v-ict-or.be of info@beltug.be.

 

Op maat van grotere besturen:

Voor het lidmaatschap voor vier personen van de organisatie betaalt u voor het gecombineerd lidmaatschap in totaal 1117 euro. De korting is beperkter maar het aanbod des te groter. U bent dan immers BELTUG 'corporate member' (gratis toegang tot alle rondetafels/X-Changes) .

V-ICT-OR

300,00 euro

(incl.btw)

Normale prijs 325,00 euro

 

BELTUG 'Corporate'

675,00 euro

(excl.btw) /

816,75 euro

(incl.btw)

Gratis toegang tot een dertigtal BELTUG activiteiten voor 4 personen: Members Forums, VIP event, Visionair, papers, alerts, update, cases en alle presentaties, de BELTUG replay, maar ook alle X-changes en het Social event.

 

1116,75 euro

(incl.btw)

 

Ja, voor slechts 816,75/jaar extra wensen we te genieten van V-ICT-OR/ BELTUG 'Corporate'. Voor meer informatie mail ledenbeheer@v-ict-or.be of info@beltug.be.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!