Update – Telefoniecontract Vlaamse Overheid nu ook voor lokale besturen

07/11/2011     Algemeen nieuws         4465     0

Vanaf 7 november 2011 kunnen volgende entiteiten zich registreren en de informatie over de telecomcontracten van de Vlaamse Overheid downloaden: Vlaamse Overheid, gemeenten, steden, provincies en OCMW’s. Voor de andere potentiële klanten volgt in de loop van november nog een extra communicatie.

Indien u geïnteresseerd bent in de informatie van de nieuwe telefoniecontracten van de Vlaamse Overheid met Mobistar, kan u zich via volgende URL registreren: http://business.mobistar.be/vlo/

U laadt de vertrouwelijkheidsverklaring op  en vult het online formulier in met de gevraagde gegevens. Nadat u deze informatie verzonden hebt, wordt bekeken of u voldoet aan de scope definitie. Indien dit het geval is, ontvangt u een e-mail met de juiste URL, username en paswoord en 2 zipfiles om te downloaden, namelijk het bestek en de offerte info. In deze e-mail wordt tevens nogmaals aangehaald dat de informatie in deze ZIP-bestanden vertrouwelijk moet behandeld worden.

Op dit ogenblik zijn alleen het bestek en de offertes van Mobistar beschikbaar. In een later stadium zullen ook de FAQ’s en eventueel andere documenten nuttig om de beslissing om toe te treden te nemen beschikbaar komen.

Toetreding en afname van diensten via deze aankoopcentrale-formule kan voor nieuwe klanten pas vanaf 1 februari 2012.

Voor vragen kan u zich richten via e-mail tot: telecom-LO@mail.mobistar.be, bij voorkeur met  telecommunicatie@vlaanderen.be  in kopie.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!