Lancering V-ICT-OR community site

16/11/2011     Algemeen nieuws         5465     1

De Vlaamse ICT Organisatie lanceerde eerder op de dag een nieuwe website op haar congres Manage IT. Eddy Van der Stock (voorzitter V-ICT-OR) en Luc Jolie (raad van bestuur ECG) introduceerden het nieuwe logo en de nieuwe website op de plenaire zitting van het najaarscongres.

Het nieuwe platform van V-ICT-OR werd gebouwd op dezelfde technologie als Twitter, en adopteert alle principes die we kennen uit de sociale media.  V-ICT-OR koos er voor om het platform naadloos te integreren met bestaande sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en Linked-In.   

De site plaatst de gebruiker centraal. Via een eigen online profiel kan je met andere leden in contact komen, berichten verzenden, gebruikers volgen  en kennis delen. Op niveau van je organisatie kan je software en projecten ingeven (CDLO) die je zelf gebruikt. Dit laat toe om ervaringen uit te wisselen met collega’s die reeds een vergelijkbaar traject achter de rug hebben. 

Deel deze post:

Reacties (1)

  1. Peter Neirinck @ 21/11/2011 11:06

    Ziet er puik uit, gefeliciteerd.

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!