Producten- en dienstencatalogus genomineerd voor de eGov-Award 2011

16/11/2011     IPDC         3766     1

Op donderdag 1 december 2011 eindigt de  zoektocht naar de beste e-gov-projecten in ons land. Dan reikt Agoria de prestigieuze awards uit aan overheidsdiensten die beloftevolle e-gov-projecten realiseerden.

De Interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus (IPDC) is genomineerd in de categorie Innovatie. De catalogus biedt een overzicht van de overheidsdienstverlening. Elke overheidsdienst kan hiervan gebruik maken bij  zijn communicatie naar de overheidsklant.

Het project is enerzijds innovatief op het vlak van processen en organisatie: IPDC is een nieuwe authentieke bron voor producten en diensten van de overheid. Anderzijds is het innovatief op technologisch vlak, o.a. door de sterke focus op samenwerken en community aspecten.

De interbestuurlijke productencatalogus is bij uitstek een samenwerkingsproject.

De Vlaamse ICT Organisatie zette samen met CORVE een tweetal jaar geleden de schouders onder dit  initiatief. Het project is uitgewerkt in voortdurend overleg tussen IPDC Consortium (V-ICT-OR, VVSG, CIPAL dv, CEVI vzw, VERA ap, Kortom vzw en de stad Antwerpen) namens de lokale besturen enerzijds,  en de Vlaamse Infolijn en de Coördinatiecel Vlaams e-government (CORVE) anderzijds.

Meer info? IPDC 

Deel deze post:

Reacties (1)

  1. Eddy Van der Stock @ 16/11/2011 10:55

    Hopelijk een beloning voor de kracht van het consortium dat zich over dit project heeft gebogen ... met dank aan Stad Antwerpen, VVP, CIPAL DV, CEVI vzw, VERA en de partners CORVE, KORTOM en VVSG.

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!