ICT-opleidingen voorjaar 2012 nu online

10/01/2012     Algemeen nieuws         3735     0

Naar goede gewoonte organiseert V-ICT-OR vzw ook in 2012 tal van interessante ICT opleidingen. In samenwerking met Escala stelden we een programma op waar iedereen zijn gading wel kan vinden: de systeembeheerder, de ICT manager en de ICT-end user. Van aXsGUARD en VMware, over Sharepoint en ITIL, tot Drupal, vele MS Office producten en Smartphones. Voor elk wat wils... 

Er worden elke maand één of meerdere thema's aangeboden, soms op verschillende plaatsen, die u de gelegenheid bieden om aan zeer gunstige voorwaarden uw kennis op peil te houden. Uiteraard kan u ook een maatopleiding aanvragen. Mogelijke maatopleidingen staan vermeld in onze opleidingsbrochure, maar u kan ook steeds zelf een voorstel doen. De brochure met de volledige detailinhoud van de opleidingen zal eerstdaags opgestuurd worden naar alle V-ICT-OR leden. Alle informatie is ook online terug te vinden in onze kalender.

Neem alvast een kijkje en plan nu een interessante opleiding in dit nieuwe jaar. Uiteraard krijgen leden van V-ICT-OR een fikse korting op de inschrijvingsprijs!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!