Het IPDC-project gaat de pilootfase in

16/01/2012     IPDC         4012     0

 

Het IPDC-project (de interbestuurlijke producten-en dienstencatalogus) staat niet stil. De tijd is aangebroken om over te stappen naar de pilootfase. Deze fase zal een halfjaar duren. Het ingaan van de pilootfase betekent dat de ontwikkeling van de technische omgeving vergevorderd is en dat inhoudelijk er een set van basisproducten werd verzameld om mee te piloteren.

Afgelopen vrijdag kwamen de pilootgemeenten van de interbestuurlijke producten en dienstencatalogus samen te Brussel. Op de agenda stond onder andere de vooruitgang van het project, een demo van de publicatie- en redactie-omgeving en de rol van de piloten. 

Voor meer informatie over het IPDC-project, klik hier.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!