V-ICT-OR vindt nieuw onderdak in innovatiecentrum

24/01/2012     Algemeen nieuws         4643     0


V-ICT-OR vzw bestaat 10 jaar. Wat aanvankelijk begon als een vrijwilligers-organisatie is uitgegroeid tot een professionele omgeving met experten die mee nadenken op alle niveaus om lokale besturen optimaler en efficiënter te laten werken. Bij dit nieuwe profiel hoort ook een passende locatie, die de Vlaamse ICT Organisatie vond in het innovatiecentrum te Lokeren (ICL). 

Het innovatiecentrum, dat een toonbeeld is van ecologie en energiezuinigheid, zal onderdak verschaffen aan tal van innovatieve bedrijven en organisaties. De Vlaamse ICT Organisatie zal vanaf september haar intrek nemen in het ICL, intussen verblijft ze in een naburig pand. Het postadres kan wel meteen in gebruik worden genomen, het nieuwe adres wordt dus vanaf nu:

V-ICT-OR vzw – De Vlaamse ICT Organisatie
Mosten 13
Industriezone E17-3
9160 Lokeren 

Alvast bedankt om het nieuwe adres in jullie databank aan te passen! (En vergeet ook de boekhouding niet op de hoogte te brengen)

Deel deze post: