Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Overheidspartners voor lokale besturen – Ontdek meer op Shopt IT!

22/03/2012

Het mekka van de overheids-ICT situeert zich jaarlijks in de Montil te Affligem tijdens V-ICT-OR Shopt-IT. Het is aftellen tot 26 april. In afwachting zetten we in elke I&E een andere track voor het voetlicht. Onder het motto “U staat niet alleen, uw overheidspartners voor lokale besturen” is er dit jaar extra aandacht voor de belangrijke partners van lokale besturen. We doen dit aan de hand van vier sessies.

Heb je al gehoord van MAGDA GEO? Het platform dat lokale besturen de kans geeft om alle ondernemingen, onderwijsinstellingen, monumenten en alle gehandicaptenvoorzieningen op kaart weer te geven. Vallen de talloze mogelijkheden je nu reeds te binnen? Kom dan zeker deze sessie volgen die doorspekt zal zijn met praktijkvoorbeelden.

Ben je op zoek naar de bouwstenen van e-government? Kom dan zeker de presentatie bijwonen over IAM/AIM. Deze module maakt het mogelijk de leuze “vraag niet langer wat de overheid al weet!” om te zetten in de praktijk. Als je wil weten hoe, kom dan zeker een kijkje nemen.

Indien je nieuwsgierig bent naar de laatste stand van zaken van de productencatalogus, kun je de sessie “Aan de slag met de interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus” volgen. Hier zul je ontdekken hoe deze catalogus in de nabije toekomst informatieverstrekking bij lokale besturen zal ondersteunen en vergemakkelijken.

En ben jezelf ook een betrouwbare partner van de overheid? “Uiteraard, en daarom had ik ook graag mijn eigen smartphone geïntegreerd binnen mijn werkomgeving” zal het antwoord zijn van menig gedreven ambtenaar. Kom dan zeker naar de sessie “Keuze en beheer van mobile devices” voor een overzicht betreffende de meest courante devices, OS’en, management tips en voor een beter inzicht in de gevolgen van een BYOD policy voor de IT van een organisatie.