Werk mee aan de interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus

02/04/2012     Algemeen nieuws en IPDC         3571     0

De interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus (IPDC) helpt lokale besturen een helder en up-to-date overzicht te bieden aan de burgers van producten en diensten van de overheid. De IPDC zit nu in de pilootfase en wordt verder op punt gezet. Ben je nieuwsgierig naar hoe de productencatalogus er zal uitzien en ben je bereid jouw kritische blik te werpen op de productfiches? Dat komt goed uit! V-ICT-OR en Kortom vzw zijn op zoek naar communicatieambtenaren van lokale besturen die enkele fiches willen doorlichten op volledigheid en inhoud. Je krijgt in primeur de catalogus te zien en helpt mee de databank verder te optimaliseren. Interesse? Mail naar productencatalogus@vlaanderen.be of info@kortom.be.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!