Vlaamse en Nederlandse lokale overheden slaan de handen in elkaar

18/04/2012     Algemeen nieuws         3516     0

Tijdens een bijeenkomst in Antwerpen werd de eerste steen gelegd voor een duurzame samenwerking op internationaal niveau. De voorzitters/vertegenwoordigers van ECG (expertisecentrum gemeentesecretarissen), VGS (NL vereniging gemeentesecretarissen), VIAG (NL vereniging voor informatieambtenaren in de gemeenten) en V-ICT-OR vzw planden een gezamenlijke benchmarck/inventarisering waarbij vooral de uitdagingen en knelpunten naar de toekomst toe zullen uitgewerkt worden in een gezamenlijk handboek.

Principieel zal men vooral de focus leggen op het inventariseren en de potentiele opportuniteiten oppikken. Bedoeling is om hierna met deze verzamelde informatie aan de slag te gaan en op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen.


Het Vlaams-Nederlands werkstuk zal klaar zijn in het najaar en voorgesteld worden op de ICT congressen van V-ICT-OR en VIAG.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!