Shopt IT 2012 - Zelfs de regen kon de pret niet bederven!

27/04/2012     Algemeen nieuws en ShoptIT         3910     0

De tiende editie van V-ICT-OR Shopt IT zit er alweer op! Met meer dan 400 deelnemers was het wederom een schot in de roos. Hopelijk hebt u ook kunnen genieten van enkele van de tientallen workshops die op het programma stonden en hebt u op de beursvloer kunnen kennismaken met innovatieve oplossingen uit het bedrijfsleven.

V-ICT-OR wil bij deze alle aanwezigen (deelnemers, sprekers en leveranciers) bedanken voor de talrijke opkomst!

Zoals gewoonlijk zullen we zo spoedig mogelijk proberen om alle presentaties online beschikbaar te maken, de eerste lading kunt u hier vinden. Daarnaast zijn ook de foto’s reeds te bezichtigen in de fotogalerij.

Tot volgend jaar!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!