Het regionaal ICT overleg Vlaamse Ardennen strijkt neer in de oude wattenfabriek te Herzele

25/05/2012     Algemeen nieuws en KPLO         4419     0

Onlangs streken een 10-tal ICT-verantwoordelijken uit de Vlaamse Ardennen neer in de oude wattenfabriek te Herzele. Deze oude wattenfabriek werd volledig gerenoveerd en biedt nu plaats aan een aantal gemeentelijke diensten, de bibliotheek en een feestzaal.

Op de agenda van het tweede regionaal ICT overleg in de Vlaamse Ardennen stond:

• Een voorstelling van de ICT-dienst van de gemeente Herzele
• Een toelichting van het nieuwe raamcontract regio Kortrijk
• Een toelichting van het nieuwe raamcontract telefonie van de Vlaamse Overheid

Alle aanwezigen hebben zo de kans gekregen om (a) de ICT-werking van een naburige gemeente van dichtbij te kunnen bekijken en tips op te vangen en (b) helemaal op de hoogte te zijn van de belangrijkste raamcontracten die relevant zijn voor deze regio, naast de raamcontracten van de Provincie Oost-Vlaanderen (die kwamen reeds aan bod op het eerste overleg). Bedankt aan alle aanwezigen om weer talrijk te komen opdagen en te zorgen voor een bruisende regionale ICT kenniskring in de Vlaamse Ardennen.

Bij deze wil V-ICT-OR vzw ook graag eens alle gastgemeenten, die al onze regionale kenniskringen reeds onderdak hebben geboden, hartelijk bedanken voor hun medewerking. Zonder jullie was dit niet mogelijk! Bedankt om van jullie kant ook deze regionale samenwerkingsverbanden te ondersteunen!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!