Dag van de Digitale Communicatie op 13 september, zonder ranking van lokale websites

02/07/2012     Ongecategoriseerd         4725     0

Op donderdag 13 september organiseren Kortom en V-ICT-OR een gezamenlijke studiedag in het Congrescentrum Lamot in Mechelen. De jaarlijkse studiedag over lokale websites wordt verruimd tot  een Dag van de Digitale Communicatie. De focus ligt niet langer op gemeentelijke websites maar op de inzet van digitale communicatie door alle overheden.  Ook de jaarlijkse ranking van lokale websites verdwijnt. Je ontvangt dus niet langer een enquête om jouw website te evalueren voor de Indigov- monitor. Het volledige programma van de studiedag staat vanaf midden augustus online op www.kortom.be en op www.v-ict-or.be.

Win de Prijs voor Digitale Communicatie!

Tijdens de studiedag op donderdag 13 september reiken we een nieuwe Prijs voor Digitale Communicatie uit. We zijn daarvoor op zoek naar inspirerende projecten van lokale of bovenlokale overheden die inzetten op digitale communicatie. De invalshoek is ruim: zowel een website, webapplicaties als de doordachte inzet van sociale media komen in aanmerking. De projecten kunnen zowel betrekking hebben op interne als externe communicatie. De jury selecteert 5 laureaten en één winnaar. De 5 laureaten stellen hun project voor tijdens de Dag van de Digitale Communicatie. Bezorg ons jouw projectvoorstel tot en met dinsdag 21 augustus met dit eenvoudig online formulier.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!