Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Stad Gent lanceert digitaal handtekeningsplatform

17/09/2012

Vanaf nu worden bij de Dienst Rekrutering en Selectie van het Departement HR van de Stad Gent 90.000 ondertekende brieven digitaal verwerkt. Dankzij het Digitale HandtekenPlatform (DHP) ondertekent men nu documenten digitaal en kan men ze zowel intern als met sollicitanten delen. Het DHP zet documenten om naar pdf’s die klaar zijn om te ondertekenen en door meerdere personen getekend kunnen worden, dit met behulp van de elektronische identiteitskaart (eID) en pincode. By the way, meteen ook een extra motivatie van V-ICT-OR om hierover een publicatie uit te geven (zie artikel 2 Publicaties op jouw maat).

 

Ontdek de voordelen van dit innovatief project voor de burger én voor de Stad Gent. 

Lees meer