Studenten Hackathon! En de winnaar is...

17/09/2012     Algemeen nieuws         2943     0

Vorige vrijdag (14/9) organiseerde OKFN Belgium, in samenwerking met CORVE en V-ICT-OR, de Studenten Hackathon Apps voor Vlaanderen in Gent. Een fantastisch event als opvolger van de “Open Data Dag”. Een heel aantal studenten pronkte die dag met zijn apps specifiek voor die dag gemaakt. De jury bestond uit een aantal overheidsambtenaren en experten, waaronder Noël van Herreweghe.

De winnende applicatie “Knelkiezer” is gemaakt door Rutger Bevers, Jeppe Knockaert, Michael Vanderpoorten en Pieter Reuse. "Knelkiezer" is een hulpmiddel dat een aantal vacatures voorstelt gebaseerd op uw profiel (en rekening houdend met de antwoorden op een vragenreeks). De winnende applicatie ontving uit handen van de Vlaamse Overheid een mooie prijs!

Bekijk de foto's

Meer over de winnende applicatie

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!