Lancering Beeldbank van steden en gemeenten

23/09/2012     Algemeen nieuws         3242     0

Stad Kortrijk startte in 2011 samen met Brugge, Gent en Mechelen een samenwerkingsproject op voor de aankoop van een beeldbank, met Digipolis als aankoopcentrale. Meer dan 120 andere besturen schreven op het initiatief in. Het productiehuis "Videohouse" en het bedrijf "Zeticon" stonden in voor de implementatie. De beeldbank laat toe de aanwezige honderdduizenden beeld- en multimediabestanden te beheren en intern en extern te ontsluiten. Op 21/9 startte dit project operationeel op.

Lees meer en bekijk hoe je als bestuur foto’s, video’s en filmfragmenten in de beeldbank kan stockeren en consulteren.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!