De beste stuurlui…lezen STUUR

06/10/2012     Algemeen nieuws         4345     0

Win een jaarabonnement op hét onafhankelijke tijdschrift voor lokalen leidinggevenden.

Stuur is het tijdschrift bij uitstek voor iedereen die de koers van zijn bestuur met kennis van zaken wil uitstippelen. Actueel, vernieuwend en onbevangen. Ver weg van platgetreden paden biedt Stuur informatie voor de organisatie van vandaag en inspiratie voor de uitdagingen van morgen.

ICT, e-government, HRM, prestatiemanagement, veranderingsprocessen, BBC … : het zijn slechts enkele van de vele onderwerpen die de unieke Stuur-behandeling krijgen. Zoals in het onlangs verschenen tweede nummer van Stuur, boordevol boeiende bijdragen van onder andere Eric Goubin, Luc Jolie en Fons Leroy.

Geïntrigeerd? Neem dan zeker een kijkje op www.hetnieuwesturen.be. Of schrijf u in op de Stuur-nieuwsbrief: mail uw contactgegevens naar info@hetnieuwesturen.be en maak op die manier kans op één jaar gratis Stuur. Uit alle ontvangen inschrijvingen vissen we één winnaar, die met een gratis Stuur-jaarabonnement wordt beloond. Veel succes!

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!