Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Win tickets voor de Boekenbeurs

21/10/2012

Sinds 1 oktober 2012 kan V-ICT-OR rekenen op de volle steun van Uitgeverij Vanden Broele. De kennispartner bij uitstek van de lokale besturen is nu toepasselijk ook hoofdpartner van de Vlaamse ICT Organisatie. De eerste vruchten van deze (ver)nieuwe(nde) samen- en wisselwerking kunt u binnenkort plukken. Een praktijkgerichte boekenreeks staat alvast op het menu. Met zorg samengesteld door en voor praktijkmensen zoals u.

Wenst u alvast eens te proeven van wat Uitgeverij Vanden Broele zoal nog in de aanbieding heeft? Breng dan zeker een bezoekje aan de stand van de uitgeverij op de Boekenbeurs 2012, die van 31 oktober tot en met 11 november plaatsvindt in Antwerp Expo. U vindt ‘m in hal 1, op standplaats 2012.

Bovendien maken we voor de gelegenheid 50 V-ICT-OR-leden gelukkig met een duo ticket. Wilt u kans maken op één van die 50 x 2 gratis toegangskaarten? Schrijf u dan in via www.boekenbeurs.vandenbroele.be en gebruik hierbij de registratiecode VDB963. De eerste 50 leden die reageren krijgen hun toegangskaarten vervolgens thuis toegestuurd. Tot op de Boekenbeurs!