De productencatalogus draait stilaan op kruissnelheid

04/11/2012     IPDC         4333     1

De productencatalogus (Interbestuurlijke producten en dienstencatalogus - IPDC) biedt een overzicht van de overheidsdienstverlening. Elke overheidsdienst kan hiervan gebruik maken bij  zijn communicatie naar de overheidsklant.

De productencatalogus kan bijna van start gaan. De verschillende omgevingen worden momenteel geconfigureerd en getuned. Vanaf eind november starten de consortiumpartners (Stad Antwerpen, CEVI, CIPAL, Kortom,  VERA, V-ICT-OR, VVP  en VVSG) met de doorgedreven testfase die afgerond wordt in maart.

De producten worden aangemaakt en up-to-date gehouden door het overheidsniveau dat de regelgeving over het product bepaalt.  Aan de beschrijving van de producten is intussen hard gesleuteld, we kunnen van start gaan met een 600-tal producten.

Deel deze post:

Reacties (1)

  1. Veerle Van den Bossche @ 13/05/2013 12:53

    wanneer wordt de productencatalogus gelanceerd ?

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!