Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Kennisdag Informatieveiligheid - 13/11

19/11/2012

Tijdens deze kennisdag werd het V-ICT-OR portaal rond informatieveiligheid - waar je nu bent - voorgesteld. Je kan hier je kennis delen, relevante informatie vinden en nieuws heet van de naald volgen. Dit portaal zal alle betrokkenen bij informatieveiligheid samenbrengen in een community die samenwerking en informatie-uitwisseling bevordert! Je vindt er ook de bevragingstool en de presentaties van de kennisdag.

We nodigen je dan ook uit om online te registreren op dit platform, zo ben je meteen mee. Van zodra je geregistreerd bent, kan je de presentaties en extra documentatie van de kennisdag en dé richtsnoeren bekijken. Je vindt deze hier Presentaties. Foto’s van de kennisdag vind je in deze link.

Wat vond je trouwens van deze Kennisdag? Jouw evaluatie helpt ons om onze evenementen naar een hoger niveau te tillen. We stellen het erg op prijs mocht je hier het online evaluatieformulier kennisdag informatieveiligheid invullen.

Heb je nog een vormingsattest nodig? Laat het ons weten via security@v-ict-or.be 

Voor meer informatie omtrent de begeleidingsdiensten die V-ICT-OR aanbiedt kan je contact opnemen via security@v-ict-or.be  

We kijken er naar uit je te ontmoeten tijdens een van de volgende evenementen rond informatieveiligheid die V-ICT-OR ondersteunt.