Nieuw V-ICT-OR Portaal voor Informatieveiligheid

19/11/2012     Algemeen nieuws en Informatieveiligheid         3099     0

Tijdens de Kennisdag Informatieveiligheid van 13/11 stelden we het V-ICT-OR portaal rond informatieveiligheid voor. Je kan hier je kennis delen, relevante informatie vinden en nieuws heet van de naald volgen. Dit portaal zal alle betrokkenen bij informatieveiligheid samenbrengen in een community die samenwerking en informatie-uitwisseling bevordert! Je vindt er ook de bevragingstool en de presentaties van de kennisdag.

We nodigen je dan ook uit om online te registreren op dit platform, zo ben je meteen mee. Van zodra je geregistreerd bent, kan je de presentaties en extra documentatie van de kennisdag en dé richtsnoeren bekijken. Je vindt deze hier PresentatiesFoto’s van de kennisdag vind je in deze link.

Was je aanwezig op deze Kennisdag? Jouw evaluatie helpt ons om onze evenementen naar een hoger niveau te tillen. We stellen het erg op prijs mocht je hier het online evaluatieformulier kennisdag informatieveiligheid invullen.

Heb je nog een vormingsattest nodig? Laat het ons weten via security@v-ict-or.be 

Voor meer informatie omtrent de begeleidingsdiensten die V-ICT-OR aanbiedt kan je contact opnemen via security@v-ict-or.be  

We kijken er naar uit je te ontmoeten tijdens een van de volgende evenementen rond informatieveiligheid die V-ICT-OR ondersteunt.

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!