Altergeo organiseert eerste GEOSPRINT 18/12

20/11/2012     GIS         4324     0

Ook jij wil in je gemeente vooruit met GIS? 

De overheid legt heel wat zaken op waar het komende jaar veel middelen en tijd naartoe zullen gaan. Anderzijds denken wij - met AlterGeo als hefboom -  dat we heel wat meer kunnen bereiken, op een makkelijke manier. Je wil kaartjes met informatie uit de gemeente publiceren op het web? Je wil iets doen met de panoramabeelden van AGIV of zoekt manieren om je datasets up-to-date te houden? Allemaal goed en wel, maar hoe begin je hieraan?

Daarom organiseert AlterGeo op 18 december een GEOSPRINT. Dit is een dag waar je gratis verschillende workshops kan volgen. Je leert er niet enkel bij al luisterend, maar aan het einde van de dag kan je effectief aan de slag met een aantal toepassingen. Tijdens praktische workshops word je daartoe begeleid. Aan elke workshop nemen 10 deelnemers deel, dat garandeert een persoonlijke aanpak. Snel inschrijven is dus de boodschap.

Meer info en inschrijvingen hier.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!