Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Hoe word ik Informatiebeheerder voor Openbare Besturen?

18/12/2012

De moderne burger verwacht een steeds professionelere en geïntegreerdere dienstverlening van zijn gemeente, stad, provincie, overheid. Om dit te kunnen realiseren moeten ook openbare besturen zich, net zoals bedrijven, wendbaar, waakzaam, flexibel,… kunnen opstellen om de steeds sneller wijzigende noden van de klant, de burger, te kunnen invullen. Daarom hebben steeds meer openbare besturen nood aan een ‘Informatiebeheerder’ om de huidige en toekomstige bestuursvisie te vertalen naar moderne ICT oplossingen d.m.v. het aanpassen, bijsturen en veelal veréénvoudigen van bestaande organisatieprocessen.

Een informatiebeheerder is een “bruggenbouwer” en spreekt zowel de taal van de bestuurders, als de taal van de ICT afdeling (of ICT leveranciers) maar tevens ook de taal van de mensen op de werkvloer van de verschillende afdelingen binnen openbare besturen.

De opleiding “Informatiebeheerder openbare besturen” bestaat uit 3 stappen. 

 

schema opleiding

 

Bekijk de opleiding en prijzen in onze kalender en schrijf in

Bekijk de volledige brochure in PDF