Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

MOVI ICT Werkgroep - 21/1

15/01/2013

Op maandag 21/1 komt Movi ICT weer samen, van 14.00 tot 16.00. Aansluitend houden zij een korte nieuwjaarsdrink tot 16.30. 

Deze sessie staat in het teken van de ICT-doelstellingen van de ICT-diensten uit de overheid in 2013. Deelnemers zullen hun ICT plannen delen en met elkaar en met consultants om ideeën te bespreken voor aanpak, technologie, business draagvlak, marketing, integratie, hergebruik, burgerwaade, ...
De Vlaamse Overheid organiseert deze sessie in de interactieve werkvorm van 'het wereldcafe'. Zij hopen dat deze formule aanslaat en de interactie en ideeënuitwisseling tussen movi-ICT'ers nog verder versterkt. We zien deze formule in andere netwerken alvast erg goed werken!

Wat te doen? Gewoon inschrijven bij Ann.vanhoudt@vaph.be en de 21ste komen. Neem eventueel uw ICT plannen mee, maar dat is geen must.

We geloven dat het debat nog interessanter kan worden met ICT expertise uit de leverancierszijde.  We stellen onze sessie daarom open voor consultants, en dit vanaf 14.30. Van elke firma laten we slechts 1 consultant toe. Zij kunnen zich inschrijven bij Ann.vanhoudt@vaph.be. Het aantal plaatsen voor consultants is beperkt tot 15. 

We willen dit jaar graag meer op verschillende plaatsen in de Vlaamse overheid langsgaan. Deze keer hopen we de movi-ICT sessie te kunnen organiseren in de lokalen van de VDAB te Brussel. Dat bevestigen wij definitief in de loop van deze week.

Meer info bij Marijke Verhavert (marijke.verhavert@bz.vlaanderen.be) of bij Dany Dewulf (dany.dewulf@vaph.be)

Locatie

Wordt nog bevestigd (zeker in Brussel)