Praktijkgerichte Pockets op maat...ontwijk de valkuilen

28/01/2013     Algemeen nieuws         3348     0

De tentakels van ICT doorkruisen de interne grenzen tussen diensten en maken de afstand tussen burger en overheid steeds kleiner. Privacy, copyright, aansprakelijkheid, beveiliging, elektronische dienstverlening, de digitale kloof, de impact van social media, usability, … : de talrijke valkuilen en uitdagingen die hiermee gepaard gaan, zijn voor de meesten van ons al lang geen ver-van-mijn-bedshow meer. 

De boekenreeks "ICT & e-government in lokale besturen" - die Vanden Broele in samenwerking met V-ICT-OR samenstelt - helpt u die valkuilen te ontwijken en die uitdagingen aan te gaan, door concrete (praktische of juridische) probleemsituaties te schetsen en passende antwoorden te bieden.

De twee eerste pockets rolden al van de pers... en kan je al bestellen:

  • Het internet en de verwerking van persoonsgegevens in lokale besturen 
  • De elekronische handtekening
           boekje internet        boekje handtekening
 

Meer informatie over de boekjes en hoe ze te bestellen

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!