SHOPT-IT krijgt een nieuw jasje

05/02/2013     Algemeen nieuws en ShoptIT         3188     0

Op donderdag 25 april vindt V-ICT-OR Shopt IT 2013 plaats. Op deze dag wordt het Hilton Antwerp, de 'place to be' voor al wie begaan is met IT en overheid. Systeembeheerders, ICT verantwoordelijken, schepenen, secretarissen, helpdeskmedewerkers, IT-professionals en decisionmakers uit lokale overheden en bedrijven ontmoeten er elkaar op de grote beursvloer. Zij kunnen er terecht op de vele standen of kun kennis bijspijkeren in de meer dan 28 sessies.

Na een verrassende opening op de beursvloer in de prachtige Belle Epoque Ballroom (zie foto) volg je het dagprogramma.  We sluiten de dag af met een receptie, optreden en tombola. Doorheen de dag is er niet alleen aandacht voor de interesses van de techneut. Ook management, e-government, GIS, open data en security komen uitgebreid aan bod.

Binnenkort komt het volledige progrmma op onze website V-ICT-OR. Noteer dus alvast donderdag 25/4 in je agenda.

 

beursvloer                  hilton facade

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!