Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Word Consulent Informatieveiligheid

07/02/2013

Valt een foto van een werknemer onder de privacywetgeving? Weet je wat je kan, mag en vooral moet doen met de persoonsgegevens in jouw gemeente of OCMW? Lijkt die privacywetgeving duidelijk in theorie, maar heb je bedenkingen bij de praktische invulling? Hoe is dit geregeld in België en wat is de verhouding tot de andere Europese lidstaten? Hoe dienen we om te gaan met informatie via sociale netwerken?
V-ICT-OR en het DATA PROTECTION INSTITUTE hebben de handen in elkaar geslagen en een opleiding klaargestoomd op maat van je stad, gemeente of OCMW.  

InformatieveiligheidDOEL VAN DEZE OPLEIDING

Bovenstaande vragen worden uitgeklaard tijdens de opleidingen van het Data Protection Institute. Deze zijn uniek voor de Belgische markt en beantwoorden aan de vraag rond de do's and don'ts bij verwerking van persoonsgegevens toegepast op de werking van steden, gemeenten en OCMW’s.

In het certificatieprogramma tot ‘Data Protection Officer voor lokale besturen’ wordt in detail besproken hoe je deze wetgeving implementeert in je ICT systemen en word je tevens voorbereid voor de eventuele uitvoering van de rol van Data Protection Officer. Dit programma behandelt risicoanalyses, de toepassing van cryptografie, de impact op het human resources domein en natuurlijk een aanpak tot gebruikersbeheer.  

 


Inhoud – programma – prijs - inschrijving