Uitwisselingstrip V-ICT-OR & VIAG: Samenwerken doen we ook over de grens!

19/02/2013     Algemeen nieuws         2746     0

De Vlaamse ICT Organisatie (V-ICT-OR)  en VIAG - onze zusterorganisatie  in Nederland - zijn een nauwe  samenwerking met elkaar aangegaan. Dit kreeg al in meerdere projecten vorm. In Nederland heeft men nog steeds in het achterhoofd de publicatie “De Belgen doen het beter” en in België wordt nauwlettend gekeken naar alle ontwikkelingen op het gebied van Open Data, Basisregistraties en i-NUP in Nederland. We willen van elkaar leren, niet enkel op papier, maar de praktijk laten zien. Daarom organiseren wij samen een uitwisselingsmoment van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 maart 2013.

Inschrijvingen zijn enkel voor V-ICT-OR en VIAG leden, en kan nog tot 28 februari.

Meer informatie over Programma - Prijs - Logistiek - Inschrijving

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!