Doe de zelftest; hoe generiek is de website van mijn gemeente?

04/03/2013     Algemeen nieuws         3518     0

Iedereen is uniek, elk individu legt bepaalde accenten in zijn werking. Dat is een feit. Maar als we kijken naar onze dienstverlening en producten die we aan onze burgers aanbieden, dan moeten we toegeven dat er voor Vlaanderen een duidelijke lijn zit in het aanbod.
WASCO wil juist daar op inspelen en gaat opzoek naar het generische deel dat in uw communicatie terug te vinden is. We gaan samen de grootste gemene deler definiëren voor onze vertaling van dienstverlening naar ‘digitale conversaties’. En we beginnen met de gemeentelijke website.

Doe de "zelftest" en lees verder

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!