Een totale telecomoplossing

20/03/2013     Algemeen nieuws en ShoptIT         3537     0

Begin 2012 schreef het opdracht gevend bestuur van de Gemeente Willebroek een bestek uit voor een nieuwe IP- telecomoplossing en netwerkapparatuur. De aanzet hiertoe was het oprichten van een nieuw administratief gebouw waar de meeste diensten van de gemeente en het OCMW in ondergebracht zijn.

Het nieuwe systeem moest: Instaan voor telefonie mogelijkheden over verschillende locaties, Meerdere/simultane interfaces ondersteunen (analoog, ISDN, SIP, …), alle dataverkeer en telefonieverkeer over een centrale infrastructuur laten verlopen, een hoge beschikbaarheid, veiligheid & schaalbaarheid hebben, optionele mogelijkheden bevatten zoals de integratie van nieuwe applicaties zoals: streaming media, desktop conferencing, IP-storage, integratie met smartphones.

Er werd geopteerd voor één integrator met een totaaloplossing voor beide bestekken die zowel voor de apparatuur zorgde als de implementatie begeleidde. Wens je er meer over te weten?

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!