"The Next Generation ICT Infrastructuur”

20/03/2013     Algemeen nieuws en ShoptIT         3091     0

...als ondersteuning van het nieuwe werken binnen steden en gemeenten, Security – Wireless – Data

Steden & gemeenten worden vandaag steeds meer geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Denk maar aan het al dan niet toestaan van het gebruik van sociale media en tablets. Het stijgend volume aan data dat 24x7 beschikbaar moet zijn, ontsluiten van informatie via draadloze netwerken zowel intern als extern,...
Waar vind ik een duidelijk beeld van de mogelijkheden om deze nieuwe toepassingen op een veilige en performante manier te implementeren.
Hoe kan men tablets en andere devices op een gecontroleerde manier toelaten. Hoe implementeer ik een performant en veilig draadloos netwerk met inbegrip van publieke “hot spots”, hoe beveilig ik mijn infrastructuur rekening houdend met de grote verscheidenheid van mogelijke aanvallen. Hoe scherm ik het interne netwerk af voor externe gebruikers, hoe bouw ik een performante server en storage infrastructuur uit,... Je verneemt het hier

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!