Gemeenten verenigen zich in het WASCO-consortium

21/03/2013     Algemeen nieuws         2786     0

De eerste stappen in het project WASCO, wat staat voor Webs & Apps Standaarden voor de Converserende Overheid, zijn gezet. In eerste fase van het project buigen enkele experten zich over een eerste draft van de blauwdruk voor de functionele analyse, die men kan gebruiken voor ontwikkeling van de gemeentelijke website. Deze denkoefening leggen we voor binnen het nieuw opgerichte consortium, specifiek voor gemeentebesturen. Doelstelling in deze werkgroep is dat mensen vanuit het werkveld hun input vertaald zien in grotendeels een generiek pakket in de vorm van mockup’s en beschrijvende functionaliteiten. Op die manier kunnen er straks ofwel vanuit het project ofwel op eigen initiatief, ontwikkelingen gebeuren die de dienstverlening naar de burgers zal verbeteren.

Gemeentebesturen die willen deel uitmaken van dit consortium vinden de voorwaarden terug op onze website en zullen merken dat we vanuit V-ICT-OR een mooi pakket ondersteuning aanbieden bij de definitie en ontwikkeling van hun nieuwe projecten.

Wil je meer weten?

Voorwaarden

Contact: Bart Gysens - bart.gysens@v-ict-or.be - 0475 846956

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!