Co-creatie van e-government bouwstenen in Nederland en Vlaanderen

07/04/2013     Algemeen nieuws en ShoptIT         3601     0

In deze sessie presenteren we je een aantal sterke voorbeelden van co-design in Vlaanderen en Nederland, waaronder de interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus, een unieke bron van wegwijsinformatie over de (lokale) dienstverlening aan burgers, ondernemingen en verenigingen. 

Deze kruispuntbank met informatie over dienstverlening van alle overheidsniveaus fungeert als hét bronbestand voor lokale besturen om de informatie over hun dienstverlening up-to-date te houden. Geen foute informatie meer op websites van lokale besturen; de interbestuurlijke producten- en dienstencatalogus wordt het referentiemodel voor dienstverlening. 

De voorgestelde projecten staan model staan voor een nieuwe manier van samenwerken tussen verschillende overheidsniveaus.

Meer weten?

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!