Lokale overheden nemen het voortouw in samenwerken via de Cloud

07/04/2013     Algemeen nieuws en ShoptIT         3056     0

Microsoft geeft je in deze sessie een update van het ‘Cloud computing’ gebruik in België. Met welke uitdagingen worden beheerders geconfronteerd? Meer dan de helft van de nieuwe email gebruikers werken niet meer op een lokale emailserver; wanneer kan een lokale overheid dat doen? Dropbox of SkyDrive: hoe zorg ik ervoor dat de data van mijn organisatie onder mijn controle vallen, en niet die van een individuele ambtenaar?

Wil je concrete voorbeelden van collega’s, argumenten om je oversten te overtuigen, een idee van kostprijs en vooral een overzicht van alle voordelen?

Meer informatieDeel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!