Het Nieuwe Werken persoonlijk te ervaren? Het kan.

12/04/2013     Algemeen nieuws     Hedwig Daineffe     3187     0

Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologieën, zoals Lync en Office 365. Het Nieuwe Werken houdt in dat de mensen in de organisatie meer verantwoordelijkheid krijgen. Daardoor krijgt men een betere balans tussen privé en werk.

Wilt u weten wat dit voor uw organisatie betekent? Kom naar V-ICT-OR Shopt IT op 25 april of naar één van onze 2 namiddagsessies in mei (nieuwe data) en kom meer te weten over Het Nieuwe Werken aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden gegeven door Advantive, IT CARE en Ferranti:

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!