Werkboek 'Verbeteren door zelfevaluatie' - Pilootgroepje gezocht

01/05/2013     Algemeen nieuws         2949     0

Sinds geruime tijd werkt de VVSG aan kwaliteit en heeft daarvoor onder andere het werkboek “Verbeteren door zelfevaluatie” uitgegeven. Bij dit algemene werkboek komen systematisch nieuwe specifieke werkboeken bij (bijvoorbeeld HRM, Financiën, Thuiszorg, WZC, Sociale diensten, …). Uiteraard mag een werkboek ICT niet ontbreken in dit geheel. 

Pilootgroepje gezocht! Men zoekt een 8-tal ICT-verantwoordelijken uit de lokale besturen om op maandagen 27 mei en 3 juni onder begeleiding van Ruud Bourmanne, stafmedewerker organisatieontwikkeling, schrijver van het werkboek ICT, en Herman Callens te werken met dit werkboek.
De bedoeling is:

-       Enerzijds voor jezelf leren werken met het werkboek en te komen tot een planningsvoorstel

-       Anderzijds feedback te geven voor de finale versie van het boek.

Wie eerst komt, eerst maalt… 

Geïnteresseerd? Neem contact op met de heer Herman Callens - Stafmedewerker ICT & e-government - VVSG - herman.callens@vvsg.be

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!