Til informatieveiligheid naar een hoger niveau

30/05/2013     Algemeen nieuws, Informatieveiligheid en Opleidingen         3749     0

Vanaf september starten we terug met een opleiding rond RICHTSNOEREN INFORMATIEVEILIGHEID. De complexe richtsnoeren werden immers grondig aangepakt en in “in mensentaal” gegoten. 
Dankzij deze richtsnoeren komt er meer klaarheid in de regels voor informatieveiligheid, zo kan men de veiligheid van gemeente en/of OCMW optillen naar een hoger niveau. Dergelijk proces vraagt tijd en inspanning. V-ICT-OR ondersteunt dit project en biedt een bevragingstool én begeleiding aan. Zo kan je intern evalueren in hoeverre je organisatie aan de gestelde eisen voldoet.

Jij neemt toch ook je verantwoordelijkheid als het om veiligheid van je belangrijkste goed – informatie – gaat? Kom dan zeker langs. We organiseren deze opleiding op maandelijkse basis, telkens op woensdagavond van 18:30 tot 21:30.

Meer informatie en inschrijving

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!