BELTUG X-Change: Innovations in mobility - 16/5

06/05/2013     Algemeen nieuws         3284     0

Innovatie in de mobiele sector stopt nooit, dus moeten we op de hoogte blijven. Daarom biedt BELTUG een update aan over dit belangrijke onderwerp. Ontdek wat nieuw is in mobiliteit en het toenemende belang van inter-machine ("machine-to-machine") communicatie in het dagelijks leven van een mobile operator. En vermits we te gast zijn bij publishing group Rossel, maken we van de gelegenheid gebruik om een inzicht te verwerven over hoe publishers inspelen op het voortdurend groeiende aantal mensen die liever het nieuws op hun scherm lezen in plaats van in de traditionele gedrukte krant, tijdschrift e.d.

Naar het programma

 

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!