Producten- en dienstencatalogus is live!

14/05/2013     Algemeen nieuws en IPDC         3751     0

Ben je op zoek naar kant-en-klare informatie over de dienstverlening van verschillende overheidsorganisaties? Wil je een overzicht van de diensten en producten die overheden aanbieden? De productencatalogus biedt het antwoord: een overzicht van de dienstverlening van federale, Vlaamse, provinciale en lokale overheden in één oogwenk. Zo helpt de productencatalogus besturen om burgers, ondernemingen en organisaties goed te informeren.

Voorbeelden van beschrijvingen zijn: studietoelagen, bodemattest, identiteitskaart, reispaspoort, premie voor het aanleggen van een geveltuin, … 

De productencatalogus is bedoeld voor overheidsdiensten zowel lokale, provinciale, Vlaamse als federale overheidsdiensten kunnen de beschrijvingen uit de productencatalogus gebruiken en overnemen in hun communicatie naar burgers, bedrijven en organisaties.

De productencatalogus is tot stand gekomen in een samenwerking tussen de Vlaamse overheid (Corve en Vlaamse infolijn) en de vertegenwoordigers van provincies en lokale besturen (VVSG, V-ict-or, VVP en Kortom). Meer informatie over de productencatalogus vindt u op http://productencatalogus.vlaanderen.be

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!