Tweede Open Data Dag bij de Vlaamse overheid - 14/6

15/05/2013     Algemeen nieuws en Open Data         2978     0

De entiteit e-government en ICT-Beheer (e-IB) nodigt je, in samenwerking met V-ICT-OR en de Open Knowledge Foundation (OKFN) uit voor de tweede Open Data Dag. Aan de hand van inspirerende sprekers en boeiende workshops willen we je informeren over de toegevoegde waarde van Open Data voor burgers, bedrijven en de eigen organisatie. We hopen je te mogen ontmoeten om de resultaten van het Open Data - project in de kijker te plaatsen en samen de lijnen uit te zetten voor de toekomst.

Meer informatie?

 

Inschrijven?

Dat kan via het online inschrijvingsformulier.

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!