I-scan 2.0 - Informatiebeheer: van werkvloer tot beleid - 27/6

29/05/2013     Algemeen nieuws         2794     0

De Hogeschool Gent organiseert in samenwerking met de VVSG, V-ICT-OR en CORVE een studievoormiddag over lokaal informatiebeheer op donderdag 27/6 in Gent. We stellen de I-scan 2.0 voor een nieuw werkinstrument voor gemeenten en OCMW’s. 

Veel lokale besturen hebben hoge verwachtingen inzake e-government: ze willen de burgergerichte dienstverlening klantvriendelijker en efficiënter maken door de informatie beter te beheren met de inzet van ICT. In de praktijk loopt dat echter moeizamer dan verwacht. Veel plannen blijven steken of geraken maar half uitgewerkt. In het kader van het I–scan project hebben we al veel ervaringen opgebouwd. Met I–scan2.0 zetten we een nieuwe stap in de ondersteuning van onze lokale besturen (gemeenten en OCMW’s) .

Lees meer en schrijf in

Deel deze post:

Reacties (0)

Een reactie toevoegen:

Log in om een reactie te plaatsen, of klik hier om u te registreren!