Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vakantielectuur voor onze leden!

25/06/2013

Ben je lid van V-ICT-OR? Dan geniet je vanaf vandaag een nieuw extra voordeel! Je krijgt toegang tot de volledige BELTUG Corporate Policy voor smartphone, tablet, BYOD, laptop en pc, die tot op heden enkel toegankelijk was voor BELTUG-leden. Deze paper wordt door BELTUG al sinds 2005 gepubliceerd en bijgestuurd.
Sinds januari 2013 genieten V-ICT-OR-leden al enkele extra voordelen die we in het kader van het groepsabonnement dat we aankochen bij BELTUG, kunnen aanbieden. Zo kan je gratis deelnemen aan een aantal BELTUG activiteiten, heb je gratis online* toegang tot presentaties, papers, consultaties en replays. Bovendien geniet je een sterke prijsreductie voor deelname aan de BELTUG Expert Class.

Laat de aanbevelingen en richtlijnen in dit document hun nut bewijzen bij het opstellen van je Corporate Policy binnen je eigen organisatie!

Ideaal om op een zonnig terras te lezen...(enkel voor V-ICT-OR-leden)! 

Naar het document